Hoppa till innehåll

Klassisk Svensk massage

60 min 700 kr

Massagen utförs med olja direkt på kroppen och är en heltäckande behandlingen över kroppens muskler. 

Klassisk svensk massage kan man ta både i förebyggande syfte eller när ett muskulärt problem uppstått. Även om man inte har tidigare besvär med kroppen så är massage förebyggande och bidrar till ett allmänt välmående. Behandlingen inleds med en lätt uppvärmning så kallat efflurage, en form av mjukgörande strykning över musklerna för att få i gång blodcirkulationen och förbereda musklerna för ett mer djupgående tryck. När musklerna är uppvärmda använder jag mig av olika grepp och tekniker för att komma åt spänningar och stramhet. Vid behov kan triggerpunktsbehandling utföras. Musklerna bearbetas djupgående genom knådningar, strykningar och cirkulerande tryck så att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp. 

Massagen utformas i samråd med dig som kund och på så sätt blir behandlingen individuell för varje person och besök. Avslutas med en lättare avslappnande ansikts och skalp massage om önskemål finns.

Bokningsinformation

Vid bokning via boka direkt kan du som kund enkelt se tillgängliga behandlingstider, ändra eller avboka din tid. Du får en bokningsbekräftelse samt påminnelse via din mail inför ditt bokade besök.

Covid-19

På grund av rådande situation gällande Covid 19 tillämpas fri avbokning fram till och med bokad tid. Fullt pris debiteras dock vid uteblivet besök utan avbokning. Alla kunder uppmanas att avboka sin behandling vid förekomst av sjukdomssymtom. Jag följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer gällande Covid 19. Jag har lagt in längre tid mellan kunder för att minimera att fler personer är i lokalen , noggrann städning och byte av handdukar mellan kunder.

Jag använder visir under hela besöket samt att det enbart är jag och kunden på mottagningen.

Omdöme

Härifrån går ingen oberörd. Omtanken känns inifrån och ut. Så Tacksam!

/Malin E

Klassisk Svensk massage

Läs mer

Delkropps- massage

Läs mer

Taktil massage

Läs mer

Fokus- massage

Läs mer

Behandlande- massage

Läs mer

Ungdoms- massage

Läs mer

Käkleds-behandling

Läs mer

Barn-massage

Läs mer