Hoppa till innehåll

Ungdomsmassage

30 min 350 kr

Våra ungdomar är värda att vara aktsamma om, just nu är det många ungdomar som har en förändrad vardag pga. av rådande pandemi och många har distansundervisning och tillbringar många timmar framför datorn/paddan. Detta kan resulterar i spända muskler i nacke och rygg som ger symtom som smärta, stelhetskänsla, huvudvärk, trötthet och orolighet samt sömnsvårigheter. En avslappnande och mjukgörande massagebehandling är välgörande för en stressad ungdom i dagens livsstil/vardag.

Vid massage utsöndras lugn och ro hormonet Oxytocin viket har positiv inverkan på kroppens mående.

Behandlingen utformas i samråd med ungdomens önskemål och behov.
Ungdomsmassage genomföras som en mjuk avslappnande massage eller en mera behandlande massage om muskelspänningar, smärta eller rörelsesvårigheter finns.
Ungdomen väljer självklart om medföljande vuxen skall stanna kvar i rummet under behandlingen.

Bokningsinformation

All bokning sker via boka direkt. Där kan du som kund enkelt se tillgängliga behandlingstider, ändra eller avboka din tid på egen hand.
Du får en bokningsbekräftelse via mail samt en påminnelse via SMS ca 24 timmar innan ditt bokade besök.

Avbokning

Kan du inte komma på utsatt tid ber jag dig avboka tiden så snart som möjligt då väntelistan ofta är lång. Ej avbokat uteblivet besök debiteras.

Omdöme

Fantastisk med en massör som förklarar varför spänningar och smärtor uppstått och kan förklara sambandet trots att kroppen är komplex. Övertygad om att Ida får ordning på min axel.  

/Jerry

Klassisk Svensk massage

Läs mer

Delkropps- massage

Läs mer

Taktil massage

Läs mer

Fokus- massage

Läs mer

Behandlande- massage

Läs mer

Ungdoms- massage

Läs mer

Käkleds-behandling

Läs mer

Barn-massage

Läs mer