Hoppa till innehåll
Wida_-1817

Barnmassage 8-12 år

45 min 550 kr

Även våra barn behöver en paus från vardagen och en möjlighet till återhämtning och en stunds avslappning. När barn får massage utsöndras hormonet Oxytocin som är kroppens lugn och ro hormon. Massage har visat sig ha mycket positiva effekter på barnets minne och koncentrationsförmåga.

Problem med aggressivitet, stress, sömnsvårigheter och orolighet har visat sig minska påtagligt med regelbunden massage av barnet. Dock behöver ingen av nämnda symtom vara orsak till att få massage utan kan utföras enbart med  syftet att få koppla av en stund från vardagen. Behandlingen utformas i samråd efter barnets önskemål och behov.

Jag har alltid ett kortare samtal med barnet innan för att kunna svara på ev frågor och ge information kring behandlingens utformning så att barnet känner sig trygg med att få massage. Den kan vara väldigt mjuk, lugn och behaglig, till lite mer behandlande om muskelspänningar finns.

Självklart finns möjlighet för barnet att ha medföljande vuxen med i rummet under behandling om så önskas.

Inför besöket!

Bokningsinformation

All bokning sker via bokningstjänsten boka direkt. Bekräftelse på din bokning sker via mail och SMS. Påminnelse för din bokning 24 timmar innan besöket.

Kan du inte komma på utsatt tid ber jag dig avboka tiden så snart som möjligt då väntelistan ofta är lång. Ej avbokat uteblivet besök debiteras.

Omdöme

Härifrån går ingen oberörd. Omtanken känns inifrån och ut. Så Tacksam!

/Malin E