Hoppa till innehåll

Klassisk Svensk massage

Välj mellan 30, 45 eller 60 minuter

Massagen utförs med olja direkt på kroppen och är en heltäckande behandlingen över kroppens muskler. 

Klassisk svensk massage kan man ta både i förebyggande syfte eller när ett muskulärt problem uppstått. Även om man inte har tidigare besvär med kroppen så är massage förebyggande och bidrar till ett allmänt välmående. Behandlingen inleds med en lätt uppvärmning så kallat efflurage, en form av mjukgörande strykning över musklerna för att få i gång blodcirkulationen och förbereda musklerna för ett mer djupgående tryck. När musklerna är uppvärmda använder jag mig av olika grepp och tekniker för att komma åt spänningar och stramhet. Vid behov kan triggerpunktsbehandling utföras. Musklerna bearbetas djupgående genom knådningar, strykningar och cirkulerande tryck så att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp. 

Massagen utformas i samråd med dig som kund och på så sätt blir behandlingen individuell för varje person och besök. Avslutas med en lättare avslappnande ansikts och skalp massage om önskemål finns.

Bokningsinformation

All bokning sker via bokningstjänsten boka direkt. Bekräftelse på din bokning sker via mail och SMS. Påminnelse för din bokning 24 timmar innan besöket.

Kan du inte komma på utsatt tid ber jag dig avboka tiden så snart som möjligt då väntelistan ofta är lång. Ej avbokat uteblivet besök debiteras.

Omdöme

Härifrån går ingen oberörd. Omtanken känns inifrån och ut. Så Tacksam!

/Malin E