Hoppa till innehåll
Barnmassage

Barnmassage 8-12 år

30 min 350 kr

Även våra barn behöver en paus från vardagen och en möjlighet till återhämtning och en stunds avslappning. När barn får massage utsöndras hormonet Oxytocin som är kroppens lugn och ro hormon. Massage har visat sig ha mycket positiva effekter på barnets minne och koncentrationsförmåga.

Problem med aggressivitet, stress, sömnsvårigheter och orolighet har visat sig minska påtagligt med regelbunden massage av barnet. Dock behöver ingen av nämnda symtom vara orsak till att få massage utan kan utföras enbart med  syftet att få koppla av en stund från vardagen. Behandlingen utformas i samråd efter barnets önskemål och behov.

Jag har alltid ett kortare samtal med barnet innan för att kunna svara på ev frågor och ge information kring behandlingens utformning så att barnet känner sig trygg med att få massage. Den kan vara väldigt mjuk, lugn och behaglig, till lite mer behandlande om muskelspänningar finns.

Självklart finns möjlighet för barnet att ha medföljande vuxen med i rummet under behandling om så önskas

Bokningsinformation

Vid bokning via boka direkt kan du som kund enkelt se tillgängliga behandlingstider, ändra eller avboka din tid. Du får en bokningsbekräftelse samt påminnelse via din mail inför ditt bokade besök.

Covid-19

På grund av rådande situation gällande Covid 19 tillämpas fri avbokning fram till och med bokad tid. Fullt pris debiteras dock vid uteblivet besök utan avbokning. Alla kunder uppmanas att avboka sin behandling vid förekomst av sjukdomssymtom. Jag följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer gällande Covid 19. Jag har lagt in längre tid mellan kunder för att minimera att fler personer är i lokalen , noggrann städning och byte av handdukar mellan kunder.

Jag använder visir under hela besöket samt att det enbart är jag och kunden på mottagningen.

Omdöme

Härifrån går ingen oberörd. Omtanken känns inifrån och ut. Så Tacksam!

/Malin E

Svensk klassisk massage

Läs mer

Delkropps- massage

Läs mer

Taktil massage

Läs mer

Fokus- massage

Läs mer

Behandlande- massage

Läs mer

Ungdoms- massage

Läs mer

Käkleds-behandling

Läs mer

Barn-massage

Läs mer