Hoppa till innehåll

Käkledsbehandling

30 min 400 kr

Om du gnisslar tänder eller biter ihop käken när du sover, är öm i käkarna eller har känslan av ett tryckande pannband runt huvudet  när du vaknar och upplever att du inte känner dig utvilad efter sömnen, har huvudvärk/migrän, eller har en ständig känsla av att ha svårt att slappna av i käkarna och kanske kommer du på dig själv att bita ihop käken på dagtid eller tycker det är svårt att öppna munnen pga av motstånd eller hör du kanske ett knäppande ljud i käken eller svagt tjutande ljud i örat.

Allt detta kan ihop eller var för sig vara symtom på att du spänner din käke och att musklerna i och runt om käken behöver behandlas för att kunna slappna av och få symtomen att avta/försvinna.

Man behandlar då de muskler som är i direkt anslutning till käken samt de intillliggande muskler som oftast blir påverkade vid en aktiverad/spänd käke. Detta innefattar att man behandlar bröstrygg/nacke, axlar/ halsmuskler, yttre och inre käkmuskler i form av massage ,pressur (tryck) samt stretchbehandling

Vid käkbehandling behandlar även den inre musklaturen i käken , vilket innefattar att en del av behandlingen sker inuti munnen. Självklart använder jag som terapeut handskar under den delen av behandlingen.

Behandling av käken har ett upplägg på ca 4-6 behandlingstillfällen med kortare intervall för att uppnå bästa resultat.  Cirka 1-2 veckor mellan behandlingarna Det är en kortare behandlingstid men en mycket effektiv och kraftfull behandling. Efter behandlingen kan du uppleva viss ömhet i käkarna och trötthet/dåsighet.

Bokningsinformation

Vid bokning via boka direkt kan du som kund enkelt se tillgängliga behandlingstider, ändra eller avboka din tid. Du får en bokningsbekräftelse samt påminnelse via din mail inför ditt bokade besök.

Covid-19

På grund av rådande situation gällande Covid 19 tillämpas fri avbokning fram till och med bokad tid. Fullt pris debiteras dock vid uteblivet besök utan avbokning. Alla kunder uppmanas att avboka sin behandling vid förekomst av sjukdomssymtom. Jag följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer gällande Covid 19. Jag har lagt in längre tid mellan kunder för att minimera att fler personer är i lokalen , noggrann städning och byte av handdukar mellan kunder.

Jag använder visir under hela besöket samt att det enbart är jag och kunden på mottagningen.

Omdöme

Mycket bra behandling, individuellt anpassad. Trygg och välkomnande miljö.

/Rachel

Svensk klassisk massage

Läs mer

Delkropps- massage

Läs mer

Taktil massage

Läs mer

Fokus- massage

Läs mer

Behandlande- massage

Läs mer

Ungdoms- massage

Läs mer

Käkleds-behandling

Läs mer

Barn-massage

Läs mer