Hoppa till innehåll

Käkledsbehandling

60 min 700 kr

– Gnisslar du tänder eller biter ihop käken när du sover?
– Är du öm i käkarna eller har känslan av ett tryckande pannband runt huvudet när du vaknar?
– Upplever att du inte känner dig utvilad efter sömnen?
– Har du huvudvärk/migrän?
– Har du en ständig känsla av att ha svårt att slappna av i käkarna ? 
– Kommer du på dig själv att bita ihop käken på dagtid? 
– Tycker det är svårt att öppna munnen pga av motstånd? 
– Hör du kanske ett knäppande ljud i käken eller har problem med ngt störande ljud/smärta i öronen?

Allt detta kan ihop eller var för sig vara symtom på att du spänner din käke och att musklerna i och runt om käken. Du behöver behandlas för att kunna slappna av och få symtomen att minska eller försvinna.

Jag behandlar de muskler som är i direkt anslutning till käken samt de intilliggande muskler som oftast blir påverkade vid en aktiverad/spänd käke. Detta innefattar halsmuskler, yttre och inre käkmuskler i form av massage, pressur (tryck) samt stretchbehandling

Jag behandlar även den inre muskulaturen i käken , vilket innefattar att en del av behandlingen sker inuti munnen. Självklart använder jag som terapeut handskar under den delen av behandlingen. Denna behandling är mycket kraftfull och oftast kan du som kund upplever en förändring redan efter första behandlingen

Efter behandlingen kan du känna dig påverkad i kroppen och i käkleden då jag som terapeut behandlat muskler som tidigare oftast aldrig blivit behandlade. Du som kund kan känna dig trött, samt uppleva trötthet samt lite ömhet i käkleden dagarna efter behandlingen.

Antal behandlingen som behövs är individuellt från person till person utifrån symtom, långvarig problematik samt hur kroppen svarar på behandlingen. Vanligast är 2-5 behandlingar men detta är mycket individuellt. Du får efter behandlingen även tips och råd om egenvård av käkleden.  

Bokningsinformation

All bokning sker via boka direkt. Där kan du som kund enkelt se tillgängliga behandlingstider, ändra eller avboka din tid på egen hand.
Du får en bokningsbekräftelse via mail samt en påminnelse via SMS ca 24 timmar innan ditt bokade besök.

Avbokning

Kan du inte komma på utsatt tid ber jag dig avboka tiden så snart som möjligt då väntelistan ofta är lång. Ej avbokat uteblivet besök debiteras.

Omdöme

Vaknade under en längre tid så gott som varje morgon med sprängande huvudvärk och spänning i nacken. Efter 2 stycken käkledsbehandlingar hos Wida omtanke är mina huvudsmärtor är så gott som helt borta sedan dess. Så tacksam!

/Jerry 

Klassisk Svensk massage

Läs mer

Delkropps- massage

Läs mer

Taktil massage

Läs mer

Fokus- massage

Läs mer

Behandlande- massage

Läs mer

Ungdoms- massage

Läs mer

Käkleds-behandling

Läs mer

Barn-massage

Läs mer