Hoppa till innehåll
Taktil massage

Taktil massage, helkropp

75 min 970 kr

Taktil massage är en massagemetod som består av mjuk följsam beröring, den skiljer sig från svensk klassisk massage på det sätt att man inte arbetar med musklerna utan enbart berör huden genom ett jämnt lugnt tryck och följer ett medvetet rörelsemönster. Genom denna beröring av huden aktiveras oxytocinsystemet i kroppen.

 

Oxytocin är ett hormon i våra kroppar som fungerar lugnande och rogivande. Vårat så kallat lyckohormon. Under den taktila massagen aktiveras oxytocinet som ger oss lugn och ro och har även en smärtlindrande effekt.

Behandlingen utförs i lugn miljö där du som kund ligger avslappnat och väl omstoppad av handdukar och filtar där enbart den kroppsdel jag behandlar inte är övertäckt.

 

Under behandlingen är det viktigt att du som kund känner dig trygg och varm, därför anpassar jag behandlingen till varje enskild person.

Vid önskan och behov kan denna massage även utföras med tunnare kläder på.

 

Taktil massage är en massageform som kan ge märkbara resultat för både kropp och själ. Effekterna efter denna behandlingen kan exempelvis vara avslappning i kroppen, lugn och ro, smärtlindring, bättre sömn, minskad ångest och ökad kroppsuppfattning. Man har även sett att den kan bidra till mindre aggressivitet och ökad självkänsla. Rekommenderas till alla sorters människor men speciellt till dig som är stressad, uppleverkänslan av oro/ångest.

Om du drabbats av utmattningssymtom eller för dig som vill ha en avkopplande behandling som låter kroppen återhämtas och bilda nya krafter.

 

Den Taktila massagen kan ges vid de flesta sjukdomstillstånd som exempelvis Reumatoid Artrit, fibromyalgi, stroke mm.

Bokningsinformation

All bokning sker via bokningstjänsten boka direkt. Bekräftelse på din bokning sker via mail och SMS. Påminnelse för din bokning 24 timmar innan besöket.

Kan du inte komma på utsatt tid ber jag dig avboka tiden så snart som möjligt då väntelistan ofta är lång. Ej avbokat uteblivet besök debiteras.

Omdöme

Ida är väldigt professionell och kunnig och man blir väl omhändertagen. Hon har en helhetssyn på kroppen och hur den fungerar och förklarar på ett pedagogiskt och enkelt vis hur saker hänger ihop och varför ett problem kan uppstå. Hon ger också tydliga råd om vad man kan göra själv för att lindra eller bli av med problemet. Jag kan utan tvekan rekommendera Ida!

/Mikael