Hoppa till innehåll

Ungdomsmassage

45 min 500 kr

Våra ungdomar är värda att vara aktsamma om, just nu är det många ungdomar som har en förändrad vardag pga. av rådande pandemi och många har distansundervisning och tillbringar många timmar framför datorn/paddan. Detta kan resulterar i spända muskler i nacke och rygg som ger symtom som smärta, stelhetskänsla, huvudvärk, trötthet och orolighet samt sömnsvårigheter. En avslappnande och mjukgörande massagebehandling är välgörande för en stressad ungdom i dagens livsstil/vardag.

Vid massage utsöndras lugn och ro hormonet Oxytocin viket har positiv inverkan på kroppens mående.

Behandlingen utformas i samråd med ungdomens önskemål och behov.
Ungdomsmassage genomföras som en mjuk avslappnande massage eller en mera behandlande massage om muskelspänningar, smärta eller rörelsesvårigheter finns.
Ungdomen väljer självklart om medföljande vuxen skall stanna kvar i rummet under behandlingen.

Bokningsinformation

Vid bokning via boka direkt kan du som kund enkelt se tillgängliga behandlingstider, ändra eller avboka din tid. Du får en bokningsbekräftelse samt påminnelse via din mail inför ditt bokade besök.

Covid-19

På grund av rådande situation gällande Covid 19 tillämpas fri avbokning fram till och med bokad tid. Fullt pris debiteras dock vid uteblivet besök utan avbokning. Alla kunder uppmanas att avboka sin behandling vid förekomst av sjukdomssymtom. Jag följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer gällande Covid 19. Jag har lagt in längre tid mellan kunder för att minimera att fler personer är i lokalen , noggrann städning och byte av handdukar mellan kunder.

Jag använder visir under hela besöket samt att det enbart är jag och kunden på mottagningen.

Omdöme

Fantastisk med en massör som förklarar varför spänningar och smärtor uppstått och kan förklara sambandet trots att kroppen är komplex. Övertygad om att Ida får ordning på min axel.  

/Jerry

Svensk klassisk massage

Läs mer

Delkropps- massage

Läs mer

Taktil massage

Läs mer

Fokus- massage

Läs mer

Behandlande- massage

Läs mer

Ungdoms- massage

Läs mer

Käkleds-behandling

Läs mer

Barn-massage

Läs mer